roadtripin'.

shit va jobbigt det är att uppdatera bloggen hela tiden.. skulle nog aldrig kunna ha en väl fungerande (inte för att den här är direkt väl fungerande) blogg om det inte va för den här resan.. är ju mycket lättare att skriva för hand i en anteckningsbok. men här följer en snabb uppdatering om vad som hänt de senaste, ehh, dagarna/veckorna.

är ju iväg på resan i resan just nu.. vår roadtrip ner genom landet! men innan jag kommer till den måste jag bara säga att St. Pattys Day förra onsdagen va helt sjuk.. fan va kul det va att se alla(!) grönklädda.. gator avstängda, öltält uppställda och irländska dansare på varenda sidogata.. man kan säga att min första St. Pattys Day va den bästa någonsin..

i onsdags förra veckan tog vår roadtrip sin början! vi tog bilen hela vägen tillbaka till lägenheten, it was awesome! innan dess hade vi dock överraskat några av sofies vänner.. tidigt torsdag morgon begav vi oss sedan söderut med vårt första stopp i Rotarua. här blev det (snabb)mat för att sedan fortsätta nedåt till vi nådde Taupo där vi skulle spendera natten.. dagen efter, fredag alltså, gjorde vi världens, kanske coolaste, grej.. vi kastade oss ut från ett flygplan på 15 000 ft höjd.. ni som har en omvandlare i mobilen har ju snabbt räknat ut att det motsvarar omkring 4 500 meter.. självklart va det ett så kallat tandemhopp då vi satt fast med en instruktör men ändå, helt stört.. bilder kommer inom kort och vi har även en 10 minuter lång film där fallet är fångat.. nu vet vi bara inte vad som ska toppa detta!?

efter hoppet i Taupo fortsatte vi ner hela vägen till Wellington där vi spenderade två nätter för att sedan tidigt i igår (söndag) ta färjan över till sydön och hamnstaden Picton.

nu sitter vi på ett bibliotek i Nelson för att uppdatera lite. snart blir det lunch och sedan tillbaka till bilen för att fortsätta, tro det eller ej, uppåt landet.. målet är Abel Tasman Park där vi har planerat att paddla längs de kritvita stränderna och förhoppningsvis se några sälar.. (det låter som om någon påå biblioteket kommer dö snart, hon hostar ungefär lika illa som skorpan.. shit hur mår hon egenligen?) nej nu måste vi dra innan hon hostar på oss..

förresten, vädret idag är gryyymt så blir kanske första doppet idag =)

ta vara på det här inlägget, man vet aldrig när nästa kommer..
/A.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0