slutet nara. (med prickar)

international keyboard = no dots. live with it!

nu sitter vi alla fyra och uppdaterar for fullt i christchurch.. sa jag fyra? ja det gjorde jag! vi har okat pa var resstyrka med 100%.. detta skedde en sen kvall i queenstown for 5 dagar sedan.. sofie och jag satt och lasta pa varat vandrarhem nar plotsligt, en tjej, oppnar munnen och sager; "hur lange har ni bott har?" 5 timmar, massa glass, och nagra ol senare, klockan 2 pa natten, andrade sofie och jag helt planer och vi bestamde oss for att tillsammans med de tva resa till milford sounds.. sedan vidare till studentstaden dunedin, och nu i christchurch.. de tva vi traffade var tva blekingetjejer som nagonstans pa resan verkar ha tappat bort sina R.. ibland hor man dem komma rullandes men oftast ar de 100% franvarande.. men de ar hur harliga som helst och vi har skitkul.. skont att prata med nagon annan i bilen an sofie ocksa!
pa mandag bar det av till auckland igen och uppladning infor resan upp norr och samoa =)

planer for kvallen ar god mat, (god) dricka, och foo fighters! it's gonna be legendary!
tills vidare.
/A.


Kommentarer
Postat av: Pappa

Härligt att du har uppdaterat det var ett tag sen har ni kollat resan försök att ni inte ska behöva betala för det var inte erat fel.Ni måste ta mycke kort när ni är på Samoa.Ha det skönt nu.

Älskar er

Pappa

2009-04-04 @ 07:03:41
Postat av: Mormor

Det är lite knepigt att läsa utan prickar,men inte så lätt att prata utan "r"heller.Hoppas att ni får en skön resa hem i alla fall o kul med lite extra ressällskap.

Nu har ÄNTLIGEN våren kommit till oss,det är faktiskt jätteskönt.

Var rädda om er,pussar o kramar.

2009-04-04 @ 15:57:31
Postat av: Favvo-Moster

Härligt med lite uppdateringar från livet "down there". Här skiner solen, tussilago och blåsippor blommar och Ella är parad!



Kramar i massor:)

2009-04-06 @ 21:05:44
URL: http://www.kemppis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0